Har du problem med att läsa nyhetsbrevet? Läs på webben.
 
Wikimedia Sveriges nyhetsbrev 16 maj 2014
Vårt nya nyhetsbrev

 

Hej !

 

Som du kanske har märkt har det varit lite tunnsått med nyhetsbrev den senaste tiden. Detta beror på att vi har genomfört en del förändringar med syfte att göra nyhetsbrevet intressant för en större grupp människor. Det regelbundna nyhetsbrevet kommer inte längre att vara medlemsinternt.

 

I vårt nya nyhetsbrev kommer vi att presentera:

  • Viktiga nyheter från föreningens projekt och kommande aktiviteter (av typen uppstart/avslut, nya rekord etc.).

  • Sammanfattade nyheter från Wikipedia/Wikimedia-världen som kan vara intressanta för en bredare publik (såsom att en ny mediavisare är lanserad eller att Wikimedia Foundation har fått en ny VD).

 

Detta kommer att ske med hjälp av korta beskrivningar med länkar till mer läsning. Tänk en ingress färdig att kopiera för journalisten. I nyhetsbrevet kommer vi även att ha fler och bättre illustrationer för att öka förståelsen samt visa på Wikimedia Commons kvalitet och bredd.

 

När vi har information som endast är relevant för medlemmar kommer vi att göra speciellt riktade medlemsutskick. Då kommer vi även ibland att ha regionalt inriktad information, till exempel om vi gör något speciellt på din ort.

 

Vi hoppas att du kommer att uppskatta vårt nya nyhetsbrev!

Jan Ainali
Verksamhetschef
​Wikimedia Sverige


Text under CC BY-SA 3.0. Licenser för bilder kan variera. ​Följ oss gärna på:

Facebook  Twitter  Blogg
Wikimedia Sverige är en ideell allmännyttig förening i Sverige. För att avanmäla dig från nyhetsbrev, klicka här, eller skicka e-post.

Wikimedia Sverige​Wikimedia Sverige

Hantverkargatan 21
112 21 Stockholm
Sweden

Organisationsnummer 802437-8310
Bankgiro 5822-9915